Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

HUOMIO! Listaukseen on tullut muutoksia, joten pyydämme kaikkia listattuja sivustoja lukemaan sivulistaus-sivun läpi välttyäksemme väärinkäsityksiltä! Kannattaa siis tarkistaa omat tiedot muuttuneiden kategorioiden takia.

Other Stuff

Kaikki muu sekalainen jota ei ole saatu laitettua minnekkään muualle. Esimerkiksi sivuinfo, tekijänoikeudet etc.

Copyrights

Vieraskirjakoodi: muokkaus © Alba
Tekstit: Alba, ellei toisin mainita

Sivuinfo

Sivujen nimi: Nefarious
WWW-soite: http://nefarious.suntuubi.com
Kategoria: Sivulistaus ja arvostelu
Ylläpitäjä: Alba
Sivutila: www.suntuubi.com
 

Listaukset ja arvostelut

Mag Mell

 

Linkitys

150 x 50px

[ Jos linkität Nefariouksen bannerilla, lataa se ensin omalle koneellesi klikkaamalla sen ensin suuremmaksi. ]

Versiot

Ulkoasu 0.3 | Aamukastetta

28.08.2017 - 00.00.0000

Aamukastetta-ulkoasun oli tarkoitus olla aika syksyinen versio sivuista, mutta en löytänyt sopivaa kuvaa omaan tarkoitukseen. Unelmakuvaa ei saanut muokata, niin jouduin tyytymään tähän. Ihan kivaksi sain kuvan muokkailtua ja koodi meni aika mukavasti yhteen niiden ja taustan kanssa. Navi ei kyllä ole ihan mieleen, ehkä vähän liian tumma ulkoasuun. Taustaksi jouduin laittamaan aika tummanvihreän tai koodi olisi riidellyt sen kanssa. Yläkuvassa on sitä jotain eleganttista säväystä joka ehkä sai minut valitsemaan kyseisen kuvan vaihtoehdoista. Ihan tyytyväinen olen!

Ulkoasu 0.2 | Spying Fox

31.07.2017 - 28.08.2017
Spying Fox oli itse muokkaamilla kuvilla luotu ulkoasu. Koodin nappasin Sugarysta. Taustakuva sopi mielestäni uläkuvan väreihin  ja se piristi ulkan ilmettä selkeästi. Rakastuin yläkuvan kettuun ja sen syötävän suloiseen katseeseen. Ja tyytyväinen olin koko ulkoasun väreihin jotka menivät täydellisesti yhteen!

Ulkoasu 0.1 | Raitapaidat

31.03.2017 - 31.07.2017​
Tämä ulkoasu oli ensimmäinen Nefariouksessa. Kuvassa otsikko 1 näyttää vähän väärältä. Tykästyin tähän ulkoasuun sen yläkuvan ja otsikko 1 sekä 2 takia. Ulkoasu kuvasi myös hyvin Nefariousta. Ulkoasu oli Viimakourasta.

History

Nefarious perustettiin rennoksi listaus- ja arvostelusivustoksi 30. maaliskuuta vuonna 2017. Ylläpitäjä Alba oli aiemmin toiminut samantyyppisen sivuston kanssa, ja päätti yrittää uudestaan. Ensimmäinen arvostelu tehtiin 31.03.2017 ja ekat sivut listattiin samana päivänä. 

Itse tekemiä ulkoasuja (kopsatun koodin kanssa) alettiin käyttämään 31. heinäkuuta.

 

Otsikko 1

Otsikko 2

Otsikko 3

bold italic underline strike link

©2018 Nefarious - suntuubi.com