Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

HUOMIO! Listaukseen on tullut muutoksia, joten pyydämme kaikkia listattuja sivustoja lukemaan sivulistaus-sivun läpi välttyäksemme väärinkäsityksiltä! Kannattaa siis tarkistaa omat tiedot muuttuneiden kategorioiden takia.

Reign - Alba

Olen huumorintajuinen ja rento nuori nainen. Käyn yläkoulua ja viihdyn kaikenlaisten ihmisten seurassa. Ensivaikutelma minusta on ehkä vähän ujo ja vetäytynyt, mutta kun minut oppii tuntemaan hullutteleva ja joustava luonteeni pääse esiin. Voisin sanoa olevani enemmän "yksinäinen susi", kuin se huomionkeskipiste. Omistan vaaleat, luonnostaan lainehtivat hiukset ja harmaat silmät. Pituutta löytyy päälle 165 senttiä. Olen aikalailla kaikkien kaveri ja koen olevani yleensä porukan kuuntelija ja ainakin sisältäpäin harkitsevaisuuden huippu. Minut saa kuitenkin mukaan hulluihin temppuihin ja löytyyhän niitä sekoiluhetkiä vaikka muille jakaa. Monet kuvailisivat minua ehkä aamu-uniseksi sekopääksi.

Harrastan ratsastusta ja pianon soittoa, muuta niiden lisäksi olen kokeillut useampaa laijia (mm. baletti, sirkus, telinevoimistelu...). Luen jonkinverran, pääosin fantasiaa ja scifiä. Romantiikkaa löytyy myös usein ja reaalisia kirjoja löytyy kirjahyllystä.

Nefariouksen perustin päähänpistosta ja katsotaan minne se pääsee. Rakastuin sivujen nimeen heti kun löysin sen ja sanan merkityskin innosti. Sivulistaus on ollut aina mukavaa ja rakentavan palautteen antaminen luo jonkinlaista hyvänmielen tunnetta. Nautin muiden auttamisesta ja pyrin antamaan hyviä parannusvinkkejä. Minulle saa antaa palautetta jos aikaa löytyy ja ne voi käydä kippaamassa niille tarkoitettuun vieraskirjaan.

Virtuaalisivuja on tullut ylläpidettyä useampia viiden vuoden aikana aina talleista sisäoppilaitoksiin. Tällä hetkellä panostus on Nefessä ja Aviksessa. Olen pyörinyt kaikenlaisilla talleilla ja oppilaitoksilla hoitamassa ja kirjoittelemassa, etten muista edes kaikkia. Ensimmäinen talli jonka perustin kavereiden kanssa on varmaan yhä tallella jossain Suntuubin syövereissä. Rakkaimpana paikkana mieleen on jäänyt ihan ensimmäinen virtuaalitalli jossa hoidin. ​

I love kesä, kahvi, sateiset päivät, nukkuminen, kaverit, syksy, lämmin ilma, tuuli, meri, purjehtiminen, koiranpennut ❤

I hate hämähäkit, rokotukset, pellet, ötökät, lohi, kylmä ilma, pimeys, kauhuelokuvat, talvi, kevät

©2018 Nefarious - suntuubi.com