Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Psst! Vastaathan palautekyselyymme auttaaksesi sivujen parantelua?

 

Roolipelit

FABLES RPG

YLLÄPITÄJÄT: MARGOT | LISTATTU: 12.06.2017

"Olipa kerran New Yorkissa satuhahmojen yhteisö, joka tunnettiin nimellä Fabletown. Siellä asuvat satuolennot saapuivat maailmaamme satoja vuosia sitten, jolloin heidät karkotettiin Kotimaista. Lumouksiksi kutsuttujen loitsujen avulla he ovat suojelleet salaista yhteisöään tavallisten kuolevaisten maailmalta." Tervetuloa roolipelaamaan New Yorkiin, satuolentojen asuttamaan Fabletownin yhteisöön! Sinäkin voit liittyä mukaan satujen salaisuutta suojelemaan ja hahmojen yhteisöä sekoittamaan valitsemallasi satuhahmolla!

 

KOHTALON KYNNET RPG

YLLÄPITÄJÄT: AKAMA | LISTATTU: 14.06.2017

Pentutarhassa leikkivä pentu, soturin taitoja opetteleva oppilas, taistelukentillä taisteleva soturi, rohkea parantaja vaiko viisas päällikkö? Kohtalon Kynsissä on monia polkuja, minkä niistä sinä valitset? Valitse polkusi, luo kissasi ja lausu sanat "Veri on kohtalomme oikeus kyntemme" -ja näin sinusta tulee oikea soturi.

 

DRAGON LAGOON

YLLÄPITÄJÄT: DEE | LISTATTU: 02.11.2017

Jossain ihmisruumiin ja -mielen ulottumattomissa on lukemattomien eri saarien ja laguunien sekä ympäröivän valtameren muodostama paikka nimeltä Urangel. Ensisilmäyksellä voisi paikka näyttää hyvinkin rauhalliselta ja hiljaiselta, mutta kun hetken jaksaa odottaa, voi nähdä lohikäärmeen. Ehkä jopa päästä roolipelaamaan sellaisella...

 

KUUNPISARA

YLLÄPITÄJÄT: ELANDRA JA NOCTIS | LISTATTU: 25.09.2018

Kuunpisara on vuoden 2013 toukokuussa ovensa avannut Soturikissat-aiheinen tarinaroolipeli, jossa on mukana muiden klaanien lisäksi ainoastaan Kuunpisarassa esiintyvä oma klaanimme Kuolonklaani. Sivustolla on pitkä historia, johon mahtuu satoja liittyneitä, useampi ylläpitäjä ja lukematon määrä kissoja. Kuunpisarassa pärjäävät myös vähemmän tarinaroolipelausta harrastaneet pelaajat, sillä autamme mielellämme kaikkia, jotka apua kaipaavat!

 

VALLATTU RPG

YLLÄPITÄJÄT: GLOWE | LISTATTU: 30.09.2018

On kulunut 10 vuotta Tsernobylin ydinonnettomuudesta. Ihmiset ovat hylänneet Prypjatin kaupungin ja sen lähimetsät. Mutta aavekaupunki metsineen ei ole asumaton. Ihmisten lemmikit, ja suuren kaupungin kujilla kulkeneet kulkukoirat ja -kissat ovat vielä täällä. Vallattu on 2017 perustettu, suhteellisen realistinen vieraskirjapohjainen sekä reipastahtinen roolipeli, jossa pelataan kissoilla ja koirilla hylätyn kaupungin metsissä.

 

Revontuli

YLLÄPITÄJÄT: Kipinä | LISTATTU: 04.10.2018

Revontulessa ei pelata suinkaan kissoilla, vaan susilla. Meillä on kaksi laumaa, Solan lauma ja Kosken lauma. Voit myös olla erakko jos tahdot. Pelaamisesta hauskaa tekee myös se, että meillä on useita eri arvoja; pentu, omega, beta, alfan kumppani ja tietenkin alfa. Järjestämme myös erillaisia tapahtumia ja kilpailuja. Pääset itse vaikuttamaan juoneen. Meillä on suhdedraamaa, petoksia ja etenkin hauskanpitoa. Kaikki ovat tervetulleita. Päätavoitteena on pitää hauskaa! 

 

Tähtisade

YLLÄPITÄJÄT: Untuva | LISTATTU: 18.10.2018

Pahuus on ottamassa valtaa ja sinun kuuluu pysäyttää se! Vai liitytkö sittenkin pahalle puolelle ja yrität voittaa hyvän? Jos et tiedät mitä teet... niin kokeile! Tähtisade on vuonna 2017 perustettu Soturikissoihin perustuva tarinaroolipeli, jossa on mahdollisuus tarinoiden kirjoittamiseen sekä roolipelaamiseen omalla hahmollaan.

 

School In California  K-15

YLLÄPITÄJÄT: Cassie | LISTATTU: 25.10.2018

Apollon Boarding School on sisäoppilaitos Kaliforniassa. Luo hahmo ja tule pelaamaan draamapainoitteista kouluelämää! Ylläpito on aktiivista ja roolipelin lisäksi voit kirjoittaa tarinoita, osallistua kerhoihin ja oppitunneille, luoda tapahtumia ja muokata tavaroistasi juuri sinun näköisiäsi. Erikoisuutenamme ovat statukset, joita saavuttamalla muut oppilaat ja opettajat tunnistavat sinun hahmosi koulun käytävillä.

 

Morbus   K-15

YLLÄPITÄJÄT: Trithan & septic | LISTATTU: 25.10.2018

Vuosi sitten Darlow eristettiin muurilla muusta maailmasta, kun mysteerinen tauti levisi kaupungissa ja tuhosi suurimman osan sen asukkaista. Nyt jäljelle jääneet taistelevat elämästään ja joutuvat selviytymään kaaoksen valtaamalla alueella, jossa joutuu pelkäämään niin tautisia sekopäitä kuin vaarallisia jengejäkin...

 

Roolipeli Infected  K-16

YLLÄPITÄJÄT: Nestor | LISTATTU: 30.10.2018

Infected on vieraskirjapohjainen roolipeli joka sijoittuu zombie-epidemian keskelle. Infectedissä voit pelata luomallasi ihmishahmolla ja vaikka yleisjuoni onkin kerrottu valmiiksi, on pelin eteneminen loppujenlopuksi roolipelaajien käsissä. 

 

Tuulipolku  K-8

YLLÄPITÄJÄT: Kastelilja & Sysimieli | LISTATTU: 30.10.2018

Tuulipolku on soturikissa-aiheinen tarinaroolipeli. Sivuillamme voit kirjoittaa omalla hahmollasi, joka kuuluu joko Hämy-, Salama-, Puhuri- tai Puroklaaniin. Myös kotikisuilla ja erakoilla kirjoittaminen onnistuu, ja tarinoista saa kp:ta. Sivuilta löytyy chatti, tulkaa sinne rohkeasti juttelemaan! Me ylläpitäjät autamme aina, kun joku apua tarvitsee. Otamme mukaamme niin aloittelijat, kuin kokeneetkin tarinoiden kirjoittajat. 

listattuja sivuja: 11

©2018 Nefarious - suntuubi.com