Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Palautekysely

Content

Kuten etusivulla on todettu, tämän netin syövereissä sijaitsevan ilkikurisen töherryksen tarkoituksena on listata erilaisia sivuja ja tarjota rakentavaa palautetta arvostelujen muodossa.

Sivulistaus

Me Nefariouksessa listaamme kaikenlaisia sivuja, oli sitten kyse roolipelistä, taidesivuista tai vaikkapa virtuaalitallista. Lista pidetään mahdollisimman siistinä, ja yritämme poistaa epäaktiiviset ja lopettaneet sivut mahdollisimman nopeasti. 

lista ]

Haluatko listata sivusi Nefarioukseen? Se onnistuu klikkaamalla alla olevaa linkkiä ja seuraamalla sieltä löytyviä ohjeita lomakkeen lähetykseen. Muistathan linkittää meidät listauksen jälkeen ja ilmoittaa mikäli sivut lopetetaan tai ne jäävät tauolle?

[ hae listalle ]

Arvostelut

Nefariouksen pienimuotoisempana toimintana teemme myös silloin tällöin arvosteluita kysynnästä ja ajasta riippuen. Arvosteluja tehdään lähes poikkeuksetta vain Suntuubi-pohjaisille sivuille, mutta laita hakemus tulemaan vaikka sivuhostisi olisikin jokin muu. Ylläpito päättää kykeneekö tekemään arvostelun.

arvostelut ]

Arvostelun tilaaminen onnistuu klikkaamalla alla olevaa linkkiä ja lukemalla sieltä löytyvät ohjeet ja säännöt. Huomaathan, että arvostelun saamiseen on jono. Ethän siis lähetä hakemusta jos jono on täynnä.

[ arvostelun tilaaminen ]

©2019 Nefarious - suntuubi.com